Twitterguiden

aH0C0L5peTKQ6y7Qx3jEvw6WaYjLoNqWyelgOgPZrBSgTwitter er ein mikrobloggtjeneste som i det siste har vore mykje i media grunna både utroskap og valdtekt. Vanlegvis er derimot Twitter heilt harmlaust og for oss fotballfolk ein glimrande stad å spre resultater, rykter og hendingar til eit stort publikum.  For dei som er ukjente med tjenesten handlar det om at registrerte brukare kan sende ut tekstbaserte meldinger, såkalla tweets, på inntil 140 tegn. Denne meldingen vises på brukaren si heimeside og mottas av brukarar som har valt å abonnere på hans meldingar.

Eg vil anbefale alle som er interessert i fotball på alle nivåer om å melde seg inn! Viss du sjølv vil bidra med resultater og info så legg gjerne brukernavnet ditt og kva lag du er tilknytta  igjen i kommentarfeltet under slik at lesere av bloggen kan følge deg!

Ellers skal det seiast at SK Viggo er Noreg sitt mesttwitrande 6.divisjonslag.

Verdt å følgje:twitter-logo

@edalland Venstrekant på SK Viggo. Twitrar for det meste om SK Viggo og avdelinga men enkelte gullkorn kan oppstå. Meiner det kun finnes ein klubb, nemlig SK Viggo.

@martpaulsen Språkforsker, litteraturoversetter og menneskerettighetssynser. Men også midtstopper på SK Viggo. Twitrar om alt som angår det slaviske språk i tillegg til SK Viggo. Bror til meir kjente Kristoffer Paulsen Vatshaug (@vatshaug, forsvarsspiller i Molde Fotballklubb) og minst like ukjente Sverre Paulsen (@svpauls).

@TormodBA Sportsjournalist i BA med genuin interesse for all fotball i Hordaland. Twitrar om Brann, fotball,Bergen og det gode liv.

@blystakk Spiss på SK Viggo med fortid som høgreback i Fana. Har som mål å bli første Viggospiss med 100mål. Meir på twitter enn på trening. Figurerer til tider i meir eller mindre dagligdagse BA-artikler då han er bror til BA-journalist @linngjerstad.

@Stian8Birk Bloggaren sjølv sin twitterkonto og midtbane på SK Viggo. Twitrar om for mykje for ofte.

@kerauset Ung kaptein på SK Viggo. Ferdig utdanna ergoterapeut og glad i rom og cola.

@orauset Bror til @kerauset og vore midtstoppar/spiss i SK Viggo i ein mannsalder. Relativt passiv twitrar men kjem det noko er det om fotball.

@olaveikenes Tiltakslaus stryning og ølhund som er bosatt i Bergen. Superving på SK Viggo. Heier på Newcastle United for å skjule at han forguder Manchester United.

@TV2Davy Trenger ingen presentasjon. Overraskende god innsikt i lokalfotballen.twitter_148384065

@magyver86 Keeper på SK Viggo med 6 tweets på samvittigheita

@eideanders Skamløs småbarnspappa frå Bønes som til stadighet er opptatt av å bli ein bedre fotballspeler. Har ikkje scort for SK Viggo i 2011.

@rstensones Trenar for Fusa A-lag men står med 1 fattig tweet.

@fotballanalyse Fotballanalyse er en norsk blogg som ønsker å bidra til et større fokus på taktikk i fotballnorge. Siden er inspirert av den engelske siden zonalmarking.net

@gimletrimklubb Speler 7′erfotball for Morvik i 1.divisjon. Slepen venstrefot.

@tonningD Ving og spiss for Fusa. Melder snart overgang til twitterbanden i SK Viggo.

@EOttesen82 Tidligere sjef for nylig nedlagte Floppen.

Ellers finnes det eit uendeleg antall kjente og ukjente personer det er verdt å følgje.

wpid-twitter-5-yearSåkalla hashtags er eit ord for emner som tweets omhandler. For å legge ein hashtag til ein tweet så bruker ein # og eit samanhengande ord bak. Dette gjer at ein kan søke på eit emne og få opp alle tweets som omhandler dette emnet. Søk foreksempel på  #skviggo og #6divAvd2. Då vil ein få opp mykje om SK Viggo og litt øvrige resultatoppdateringar for vår avdeling.

Anbefaler alle å registrere seg på Twitter så fort som mogleg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00