av Stian Birkestrand | 23/05/2011  

Seiersrekken fortsetter!

SK Viggo – Hasunds Hund 6-0 (0-0)

Igår var det Viggo sin 4.kamp for sesongen og Hasunds Hund var motstander heime på Viggo Stadion. Viggo forventa ein fysisk tøff kamp mot eit aggresivt Hasunds Hund med høgast gjennomsnittshøgde og bredde i avdelinga. Kampen starter rotete og begge lag kjem til småsjanser i starten. Både Anders Eide, som for anledningen spelte venstreving, og Roger Nordal kjem svært nære. Viggo bestemmer seg i pausen for å skjerpe pasningsspelet og i tillegg agere kjappere med ball. Det viser seg at Hasunds Hund blir meir sliten ennViggo i andreomgang og etter at Stian Birkestrand scorer det viktige 1-0 målet på eit skudd frå ca. 18meter etter ein nydelig assist av Ove Rauset tar Viggo over. Det ender tilslutt i heile 6-0 og keeper Morten Lilleheil kan notere årets første smultring! Les Viggo sitt kampreferat her.

Libido fortsetter å imponere! Siden sist har dei beseiret både Hasunds Hund på bortebane og Skogsvåg heime på Erdal med 2-1. Dei er dermed enda ubeseira og sjølv om dei ikkje har som mål å rykke opp har dei no blanda seg inn i toppen med Viggo og Olsvik. Kaptein Ole-Kristian Holmedal maner til ro og seier at Libido framleis tar ein kamp av gangen. Anbefaler som vanlig alle å gå inn på avdelinga si beste heimeside og  lese gode kampreferater.

Forøvrig har Sotra 2 notert seg for årets første seier då dei slo Nordre Fjell 2 heile 13-1 heime på Straume. Det er endå uvisst kordan det gjekk i kampen mellom Sotra 2 og Austevoll 3. Viss nokon har oppklarande informasjon angående dette så legg gjerne igjen ein kommentar.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Sotra 2 – Austevoll 3 spilles førstkommende tirsdag klokken 19.00.

Send meg en mail, eller add meg på facebook om du vil ha tilgang til Sotra 2 sin gruppe på facebook. Det er den vi bruker til info, og kamp referat osv. Innvitere deg gjerne inn så du får tilgang til bakgrunnsinfo for denne fantastiske bloggen :-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00