av Stian Birkestrand | 11/05/2011  

SK Floppen – Eventyret tok slutt

Erik Ottesen kom ikveld med følgende uttalelse;

“Det er med tungt hjerte jeg meddeler Stian’s Corner om at SK Floppen legges ned. Men slik ting har utviklet seg siden sesongslutt og frem tid dags dato var det hele egentlig uunngåelig. Takk til spillere, leiesoldater og fulle sjømenn som har bidratt i klubbens 5 år lange historie! ”

SK Floppen blei starta i 2006 og rykka raskt opp i divisjonssystemet. Etter to strake opprykk etablerte dei seg på øvre halvdel i 5.divisjon og har fram til i år holdt seg der. Klubbens kjerne har bestått sia oppstarten men i år har oppslutningen vore for liten. Etter ein del økonomiske problemer i fjorårets sesong blei det i vinter gjort ein solid innsats for å prøve å redde klubben. Diverre har ikkje krafttaket hjulpet og Stian’s Corner har frå sikre kjelder at manglande oppslutning rundt klubben og ein stadig dalande speleglede har medført det ekstraordinære møtet i kveld der det altså endte med nedleggelse.

009_1163331976

Speleglede har alltid vore kjernen i Floppen. Med fleire spelere som har vore høgare opp i divisjonane stod det sjeldan på ferdighetene og klubben blei kjent for å spele ut antatt bedre trente lag så lenge kondisjonen holdt. Og akkurat trening har Floppen hatt eit relativt avslappa forhold til opp gjennom åra. Det er nok ein av få klubbar som gjennom historia sannsynligvis har mange fleire kampar enn treningar bokført.

Det er slutt på taklingene frå Bjørn-Tore “BT” Fauske, Eirik “Schmidt” Johansen sine utallige C-moment (corner i mål) og måla til Rune “Q-Point” Halvorsen.  Langskudda til Anders “Matta” Mathiesen, den taktiske kløkten til Christopher Ohnstad og bestemannspremiene til Erik Ottesen.

“SK Floppen spiller kortene riktig” skreiv Dagbladet i 2006. Til slutt var diverre ikkje innsatsen høg nok…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00