av Stian Birkestrand | 29/04/2011  

Påsken er over!

Erlend

Erlend Mongstad

Påsken er over og det er tid for kamper igjen! For ein del avdelingar har me komen heilt til andre serierunde, blant anna skal Sotra 2 reise seg etter stortapet mot Viggo når dei tar imot nyopprykka Libido. Libido spelte som kjent ein målrik kamp mot Austevoll 3 der dei til slutt vant 4-3. Dei har også nylig signert den tidligere Austrheimspelaren Erlend Mongstad. Han er for tida skada, noko han forøvrig ofte er, men håpar at ankelen fort blir bra. Erlend blir nok ein fin tilvekst for Libido då han ofte set vel så mykje pris på ein frekk tunnel som ein scoring. Han har tilbrakt ein del år i utlendighet på Østlandet grunnet jobb. Der har han gjort seg mest bemerka på Liverpool sitt lag i den årlige supporterkøppen. Undertegnede med fleire er glad for å ynskje Erlend velkommen tilbake i Hordalandsfotballen!

NHH som ifjor rykka ned frå 4.divisjon har i kjent stil flytta kampar vekk frå sommarferien og har derfor allereie spelt 4 kamper. Det har endt i 12poeng og 16-4 i målforskjell så studentene har ein plan om å rykke fort opp igjen. I dei andre avdelingane er det framleis spelt stort sett 2 eller 3 kampar. Men det er verdt å nevne at Radøy/Manger har signert Sindre Marøy som var fjorårets toppscorer for Løv-Ham i Adeccoligaen. Han bur framleis i Bergen og skal i utgangspunktet kun spele kamper for R/M, men det er lite tvil om at Marøy kjem til å herje med ein del forsvarsspelere i 4.divisjon. R/M spelar forøvrig borte mot Gneist laurdag klokka 1300.

Viggo har ikkje kamp før onsdag borte mot Austevoll 3 så undertegnede vel å ta seg ein tur til Skarverennet for å toppe formen. Håpar alle her heime får ei flott fotballhelg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eg skulle, som hemn for å ha stelt biletet mitt, ha posta eit bilete av eit sett bayonneskinker; oppstått som eit resultat av to omfangsrike leggar, nedbretta fotballsokkar og dømming i Austrheim-cup ein solrik junidag i 200x. Diverre finnes det biletet berre som fastbrent netthinne-versjon.

Som plaster på såret så kan eg by på to bilete som ispedd litt god fantasi burde gjera det mogleg å rekonstruera det eg kjem til å slita med resten av livet:
http://www.danishmeat.dk/mediafiles/34C5D7AA-DF0F-45F4-8210-B8D11C4294E0.jpg
http://kellyinmexicali.files.wordpress.com/2009/04/21-fat-legs.jpg?w=500&h=375

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00